traders-chargeback

Відгуки про Traders-Chargeback в інтернеті — замовний бруд від конкурентів чарджбек. Бояться — значить поважають.

На моє превелике розчарування в останні місяці я зіткнувся з цілеспрямованим і цинічним цькуванням в інтернеті мого проекту з повернення грошей від форекс-брокерів шахраїв. На форумах і сайтах-відгуків під різними ніками аноніми почали виливати тонни бруду на мене особисто і мій проект traders-chargeback.com.ua

Звичайно, я намагаюся просити моїх клієнтів залишати в інтернеті їх реальні відгуки після співпраці зі мною, але в більшості своїй вони просто тонуть під цією купою заказухи. Не всі звичайно інтернет-сайти проплачені і замовні. Але деякі начебто і пристойні сайти-відгуків (сюрприз) цілеспрямовано не пропускають або підтирають позитивні відгуки. Залишається тільки брехня і наклеп. Там я і дилетант, і обманщик, і гроші наперед беру нічого не допомагаючи, і принципи чарджбек поцупив, скріни повернень сам малюю, клієнтів придумую .... стільки всього можна начитатися що аж кров з очей.

Відмінна особливість такого ось «порталу відгуків правди» - на ньому на всі чарджбек сервіси залишають одні тільки негативні відгуки від нібито «клієнтів». На всі крім одного, у якого суцільні позитивні відгуки (трохи дивно чи не так?) Виходить всі погані, а вони одні такі «білі і пухнасті» ... хмммм

При детальному аналізі спливли факти, які вказують, що це виявляється в основному не форекс-кухні мстяться за відібрані у них гроші, як я вирішив спочатку, а дуже навіть авторитетна (на перший погляд) чарджбек компанія, яка вважає себе монополістом України. Давайте умовно назвемо її МікрософтЧарджбек (МікроЧ).

Так ось, виявилося, що ця МікроЧ просто боїться здорової конкуренції (цікаво чому так званому монополісту в цій сфері настільки заважає простий «лузер», «профан», «обманщик»). Вони не гребують боротися з конкурентами банальним брудом, анонімними липовими «відгуками» нібито від клієнтів, і аж до погроз з податкової і т д. (А ще ж були і спроби злому мого сайту, і склікування гугл реклами). Нещодавно ось навіть статейку про мене на своєму сайті склепали.

Хіба така «шановна» компанія не повинна гребувати подібними методами ???? Намалювати відгуки про Traders-Chargeback їх совість не гризе ?? Або МікроЧ звикли з людей «гребти бабло лопатою» і адекватно не сприймають дійсність? Конкуренція рано чи пізно змусить вас це зробити! На кожен Майкрософт знайдеться свій Лінукс, а на МікроЧ як видно він вже знайшовся !!!!

П.С. Так, до речі від деяких інтернет-проектів були приходили пропозиції за н-ву суму вічнозелених підчистити все у них і написати мені хвалебні оди. Але я принципово проти!

П.П.С. А Ви думаю вже склали для себе в голові картину всієї цієї «кухні» і теж зрозуміли структуру великого обману. Вірте реальним справам, реальній інформації, фільтруйте замовний шлак. Звертайтеся, я вам в цьому допоможу! Передоплату не беру, ні до чого не змушую, вирішувати що далі робити тільки вам! У цій сфері замішані величезні гроші, а за них люди на жаль готові на багато що... Вибачте за стільки букв, просто вже накипіло...

Коментарі закриті

2020-2022 Traders ChargeBACK
ФОП Абзалов Денис Раїсович
Реєстраційний номер 325413296