Хочу залишити відгук про Traders Home про роботу Дениса Абзалова і тому вирішив розповісти Вам свою історію. Почалося все з того, що мені подзвонили з Traders Home сказавши, що я нібито залишав заявку на додатковий заробіток і запропонували торгівлю на фондовому ринку. Мене запевняли, що все буде добре, що мені дадуть особистого фінансового аналітика (так вони його красиво називали), і мені дали першого аналітика, його звали Костянтин.

Як я зараз розумію професійний шахрай. Він навчив мене професійно позичати гроші і брати кредити обіцяючи в замін хороші і легкі гроші. Так ми торгували, отримували прибуток я виводив гроші на карту і знову торгували. Окрилений як я думав успіхом я залив на свій рахунок в Traders Home 11500 тисяч доларів. Для мене це були дуже великі гроші, я набрався кредитів думаючи, що зможу їх гасити заробленими грошима.

Хоча по початку так і було, поки я не повідомив своєму фінансовому аналітику Костянтину, що більше грошей я залити не зможу. На той момент на рахунку було з заробленими грошима 15000 доларів. І тут почалося найцікавіше, я потрапив в їх пастку. Костянтин мені сказав, що він сильно постарався і вибив мені 3000 акцій Алібаба, для роботи на преордері, що це заробіток без ризиків. Паралельно з акціями мені сказали що потрібно торгувати потроху металами, краще золотом. В цьому була їхня геніальна стратегія.

У той час як після Ковіда всі ринки росли як на дріжджах, Костянтин надсилав мені сигнали на Sell, на мої заперечення він говорив що все нормально всі торгують такі сигнали. І ось мій депозит за 6 місяців потихеньку з 15000 став 6000 і мені перестали приходити і так рідкісні акції на пошту. Зателефонувавши до служби підтримки мені сказали, що у мене недостатньо маржі для опрацювання акцій. Я був дуже злий, я говорив, що дефіцит вільної маржі у мене виник в результаті сигналів мого аналітика, на що мені сказали, що це мої проблеми. А мій фінансовий аналітик Костянтин запропонував додати ще 8000 доларів, докупаємо акцій Apple і будемо виправляти ситуацію.

Таких грошей у мене звичайно ж не було, тоді я попросив повернути мені гроші, що залишилися, але тут раптом виявилося що через те, що я не пропрацював акції Алібаба гроші мені повернути не зможуть, більше того говорили що якщо я не поповню рахунок і не вироблю акції мені будуть штрафні санкції). Ну Ви зрозуміли в чому секрет).

Після цього зі мною майже перестали виходити на зв'язок, сказали що я в усьому сам винен. Минуло ще пів року як мене кинули на бабки і я вже подумки попрощався з грошима хоча кредити мені постійно нагадували про них). І тут я абсолютно випадково, читаючи відгуки про Traders Home натрапив на сайт Дениса, ми з ним поговорили і він виявився в курсі всього що зі мною трапилося. Сказав що зможе повернути хоча б половину і без передоплати.

Я погодився. Два тижні я бігав по банках збирав довідки, виписки, мерч коди. У мене виявилося 11 платежів по Приват Банку і один з Альфа Банку, загальною сумою 11500 доларів. Після цього Денис мені готував всю документацію, довідки, листи. Готував все на п'ять з плюсом, 36 сторінок документації на двох мовах (українська та англійська), з доказами.

Після відправки і довгого нудного листування з банками, приблизно на 45 день мені прийшли всі 12 платежів! Сказати, що я був радий, це не сказати нічого! Після я оплатив послуги Дениса на розрахунковий рахунок згідно з домовленостями, подякував йому і наша співпраця закінчилася. Також в знак подяки написав цей відгук про Traders Home.

Я сильно вдячний долі що я натрапив на сайт Дениса і залишив там свій телефон! До речі на момент знайомства з Денисом вже пройшло приблизно 400 днів з дати останнього платежу, а це критично важливо і якби я ще днів 50 почекав то свої гроші я вже б не повернув. Дякую небесам)

Відповідей поки немає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2020-2022 Traders ChargeBACK
ФОП Абзалов Денис Раїсович
Реєстраційний номер 325413296