Повернути гроші від Amerom

Ось і знову є привід написати про чергового брокера шахрая — Amerom. Повернути гроші від Amerom.de попросив вже не один клієнт, тому додаю його в список «улюблених». Повернення від Амером можливе, якщо ви вчасно звернетеся по кваліфіковану допомогу.

Після спілкування з кількома постраждалими від Amerom, ставлю точний діагноз: це чергова forex кухня. Амером якісно займається тільки одним, а саме викачуванням грошей від довірливих трейдерів. Гучні заяви про круту прибутковість, намальована статистика і купа куплених відгуків, ось він стандартний набір брокерів аферистів.

Як показують реальні відгуки про Amerom.de, ці шахраї вміло маніпулюють трейдерами і змушують їх на деякий час повірити в казку про «справжню» німецьку ліцензію і 40 невловимих нагород. Перевірити це нескладно, адже представники Амером ДЕ вказують на своєму сайті, що отримали ліцензію Федерального управління фінансового нагляду Німеччини (BaFin/32/451/175/TS). А на перевірку ліцензії з таким номером просто не існує!

Що тут говорити, Амером обнозначно скидається на шарову контору. Вона розводить трейдерів з метою вибити всі фінанси і при можливості ще й загнати клієнта в боргову яму. Але як я згадував на самому початку статті: повернути гроші від Amerom мені під силу.

Постійна успішна практика в таких справах, ось моя перевага перед аналогічними пропозиціями на ринку чарджбек Україна. А також ще раз нагадую про те, що на відміну від більшості пропозицій допомогти з чарджбеком, я можу працювати і без передоплати. І ви точно не ризикуєте ще раз повторно втратити свої гроші (передоплату) вже від шахраїв з повернення грошей! Це звичайно актуально тільки для тих, хто ще сумнівається в моїх порядності та авторитеті.

Швидка форма для зв'язку зі мною:

    10 Ответов

    1. Почта и сайт брокера, у которого потеряно деньги: Amerom.de
      Списали по карте 22 октябра 2020
      1000 USD
      У миня Visa
      У всех такая ситуация в отзывах о них как и у меня

      • Начальную инструкцию скинул на вашу почту. Ситуации хоть и похожи но у всех как говориться свои нюансы. Поэтому что то обещать и гарантировать не могу. Объясню всё в процессе сотрудничества.

      • Здравствуйте, оформляем договор, подаём заявку на чарджбек. Детали обсудим по телефону.

      • Звичайно, заповніть нашу контактну форму на брокера Амером, також написали деталі вам на пошту.

        • Доброго дня! Мене звати Людмила. Я теж влізла по самі вуха в цей клятий Амером. Допоможіть повернути гроші, я перевела туди 46 тис.грн., а отримала дирку від бублика. Допоможіть повернути гроші, будьласка!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    2020-2022 Traders ChargeBACK
    ФОП Абзалов Денис Раїсович
    Реєстраційний номер 325413296